welcome n feel free to go into my world....weeee..

u have just entered my world..enjoy it..n feel appy to read it.. =)

Monday, February 21, 2011

siapa punye angkara nie???

Assalamulaikum sume..ok ke sume??hope ok la yer..
ok..straight to the point la ok..aku memang sangat tak puas ati la dari sem lepas sampi la ke hari ini..beberapa jam yang lalu selepas aku jumpa lagi benda yang tak sepatutnya aku jumpa..korang mesti teruja nak tau apa benda yang aku jumpa kan..relax..bagi aku cite slow-slow ok..citenye start sem lepas..dalam pukul 5 petang, aku siap-siap nak pegi mandi petang..dengan jalan yang lemah gemalai nya aku pun masuk la shower yang 1st sekali..then..aku pun memulakan la adegan mandi..dalam best-best mandi, tiba-tiba aku nampak kat pintu ada serpihan-serpihan..eee..OMG..geli ok.. TAHI HIDUNG..bongok betul..sape punya angkara ni ha..pengotor nak mampus kot..hilang selera mandi aku ok..tak pe..besok jangan mandi kat situ..mandi shower len..alih-alih kat second toilet pun ada gak..aish..memang tak ada keje len la orang nie kan..hobi dia korek taik hidung pas tu letak kat pintu sebagai bahan tontonan umum..tiba-tiba pada hari ini setelah sekian lama aku mandi kat shower yang agak hujung gak, dalam pada aku mandi tengok kat dinding..ada lagi hasil karya budak nie..wei..sape punya angkara ni ha?????



Ihsan dari Pak cik Google (Chuck Bass tiada kene mengena dalam cerita aku ni sma ada secara langsung atau tak langsung)

Pesanan dari penaja: Cari ar hobi lain dari buat hasil karya seni tahi hidung kat toilet

Sunday, February 20, 2011

kucing berzikir ~

Assalamualaikum..sume..ha..korang nak tgk satu video tak..bersedia ok..mulut tutup rapat2..kucing ni kucing rumah aku.. =)

video
Comel x??? =)..hope all of u enjoy..

Pesanan dari penaja: Berzikir la selalu ok.. 

Tuesday, February 15, 2011

sape budak nie eh??

Sape kah kanak-kanak yang mepunyai ciri-ciri di bawah ini:

1)Umur 5 tahun- tadika..raja nangis depan pagar Tadika sebab tak nak sekolah, nak ikut mak dia balik
2) Minum pakai botol susu sampai darjah satu
3)Masa kecik-kecik, konon2 puasa, pegi dapur banyak kali makan biskut Marie sikit2
4)Liat nak bangun pagi sekolah agama, sambung tido dalam toilet
5)Masa tadika degil nak main jugak padahal waktu rehat dah abis, pas tu kena cubit dengan Ustazah..padan muka
6)Conteng badan adik sendiri pakai liquid, memang hasil karya yang terbaik


Teka la sapa dia???haha..jeng2..

Thursday, February 10, 2011

ATTENTION TO ALL GIRLS !

Salam..hye everyone..well i'll make this short tapi padat la..so..kepada gadis-gadis, mak cik, nenek, moyang yang selalu drive kereta la nie..korang baca artikel a.k.a berita hangat di pasaran sekarang..dah baca baru la aku leh bagi nasihat senang sikit.. 



Baca dah??bagus..korang memang mendengar kata..So, apa pendapat korang??peragut yang tak handsome lagi tak sedar diri ni bukan kira tempat ke apa..selagi dia boleh sapu, dia sapu..bukan sapu sampah ok..sapu beg-beg wanita-wanita yang lemah longlai nie la..Orang dalam kereta cermin bertutup pun dia leh sambar..So, ingatla yer..berwaspadalah dengan mereka ni..kalau boleh handbag2 anda yang ad macam2 khazanah tu sorok kan sikit..letak kat bawah kerusi ker..dalam dash board ke..insyaALLAH selamat..Pas tu, jangan lupa lock pintu dan xpayah ar kalau nak bukak tingkap tu seluas2 alam..bukak sekadar angin masuk sudah..ok sume..jaga diri anda..hati-hati..kalau jatuh, bangun sendiri..

Sekian, Terima Kasih..


Pesanan dari penaja: Beringat sebelum kau terkena (aku pun sama)

ko wt nie slalu sgt, ha..nnti gila dtg cri ko

Salam..entry ni nak wat pendek aja..at least korang xpening bila baca..
Dua aktiviti yang boleh mengakibatkan gila datang mengejar korang:

1) Tidur ketika lepas Asar (time Asar, pas solat, bukan tido..pegi la wat aktiviti riadah..ni kau bantai tido sampai agak2 nak masuk maghrib lagi 5 minit baru nak bangun..ha..memang kau cari pasal nak suruh gila datang kat kau..tapi....hukhuk..aku pun pernah t'buat sebenarnya..'ter' ok..jangan amal kan tido lepas Asar ok)



2) Sebelum tido gosok la gigi (Fakta ni aku tak tau la nak kata apa..percaya atau tak..kawan aku yang cakap..n dia kata its proven..sebab ada orang meninggal tak gosok gigi sebelum tido..bacteria kat gigi dah masuk ke otak..hurm..lu fikir la sendiri ok)


Sampai disini sahaja..Sekian terima kasih



Pesanan dari penaja: Believe it or not..believe it..

Monday, February 7, 2011

soon..i'll be married

Salam..appy monday evryone..n to all the chinese, happy chinese new year..tahun arnab woo..arnab comel2..(motif??.. ~_~) ..lama gila (dah lama gila plak tu..ish2..) tak update blog..sibuk la katakan..hehe..sibuk berholiday ngan family sampi hitam muka ku..kesian sungguh.. nak tgk gambar tak??tapi saya upload sekeping aje la ye..jangan mare ok..

Bukan skandal ok..jgn salah sangka..xbek tau..nnti mare my abg..ini adik sepupu saya.. =)


Kita orang satu family gi kat Tiara Beach Resort..Far away from the beach about 8km but ada water park kat resort tu..ok la jugak dari xad apa-apa kan..Wo2..dah melencong plak nie..jom2 kita patah balik pada motif utama about i'll be married soon..

Ha..jangan xtau k..xlama lagi saya nak kahwin dah..semua dijemput hadir ok..tarikh akan diberitahu kemudian.. (dalam tahun 2015)..insyaALLAH..hehe..xlama lagi la tu kan..haha..berangan aje lebih..

Well..my mom xkasi la kahwin awal-awal..my mom kata tnggu ekonomi diri sendiri dah stabil, dah matang (namapak sangat xmatang lagi kan) n dah leh independent sepenuhnya baru la leh jadi isteri orang ok..baik la mak..saya anak yang patuh ok..hik2..

So, jangan lupa ye nanti datang..semua dijemput hadir.. =p

Pesanan dari penaja: seronok gila tengok ramai member2 yang dah kahwin..jealous woo..