welcome n feel free to go into my world....weeee..

u have just entered my world..enjoy it..n feel appy to read it.. =)

Wednesday, December 1, 2010

ku teringat zaman dahulu kala..anda masih igt kah??

Salam..hye2 sume..appy wednesday evryone..

ari nie saya letih tahap yang..uh..terkata..rase cam nak t'cabut sume badan ni..
sebab ari nie prepare solution..independently g la wat sume solution tue sendiri..ha..
lab technician mmbiarkan dri ini t'kapai2 wat solution2 sume dari mula smpi la siap..uu..betapa trasa sprti seorang saintis ari nie..huhu..eeh..mlarat plak..sorry..mak xsengaja.. ;D

B'balik pada entry..nak tanya korang..masih ingat kah anda pada...jeng2..saksikan..

video tape wei..haha..
Source: http://www.earthinpictures.com/stuff/computers_and_electronics/mediums/vhs_video_tape.jpg
ha..ingat lagi tak benda tue???dulu masa zaman2 video tape, zaman CD, pendrive, hard disk nie xbrape nak maju kt sini, video tape nie la yang penuh kat umah..sanggup g beli kat kdai sbb nak tgk cita..besar gedabak tu ha..yang xleh bla,beli cite hindustan tu wei..haha..hrga dia klau xsiap, RM10..beli kat pasar malam..ha..cetak rompak ke??aiyok..xtau..haha..xb'slh wei.. pas tue, ha..casing video tape nie..sgt2 b'guna..ap guna nye eh??

ha..nak tau ke??sape dapat teka??cpt2 teka??dapat teka mmg anda teror..haha..

casing tu yang warna putih 2..nmpk x???
Source:  http://www.yhcdirect.com/usrimage/pplibrarycase.jpg

dapat teka x???jwpn dia..casing tu leh wat pencil box..ha..caya x???i2 adalah benar k..zaman2 sekolah dulu, mmg bdk2 laki suka pkai tue..ha..jangan xngaku plak k..sa2 lagi, casing tu dyorng siap wat men pingpong lagi u..b'guna kan??haha..macam2..tue la dia budak2 zaman saya dulu..zaman nie plak???entah2, video tape nie pun dyorng xprnh tgk kn??? 


motif letak gambar nie???saja nak interframe..abaikan.. ;p
Pesanan dari penaja: Jangan lupa kisah2 zaman dahulu kala kita..sebab sume tu mmberi seribu satu kenangan.. =)

9 comments:

  1. ak pn pnah guna jadi pencil box bendai ni. hahaha!

    ReplyDelete
  2. ha..kan..ad pn yg ngaku gak..haha..mmg zaman kita skolah pencil box cam tue paling popular..haha

    ReplyDelete
  3. ade sape lagi nak guna??haha...

    ReplyDelete
  4. sy pn penah wat pencl box;D then tampal gamba artis;p time 2 sume lawan2 sape pencil box paling cantik ;p

    ReplyDelete
  5. salam...

    kenangan itu guru yang terbaik dalam kehidupan :)

    ReplyDelete
  6. leez: hehe..btul2..sbb dy besar n letak mcm2 woo..pensil dh pendek pn xbuang2 sbb byk space..
    syira: waalaikmslsm..btul2..kenangan mmg guru t'baik..

    ReplyDelete
  7. ha'ah.. same ngan gua.. gua wat pencil box gak

    ReplyDelete
  8. haha..mmg famous ar pencil box ni

    ReplyDelete