welcome n feel free to go into my world....weeee..

u have just entered my world..enjoy it..n feel appy to read it.. =)

Wednesday, November 24, 2010

comey tp ganas (PG 13 kot)

Salam..appy thursday everyone..
Hope sume dalam condition yang bek2 saja.. =)

Ok..utk entry kali ni..Pasal cartoon yang opss..
Mula2 tgk, pasti korang akan kata..ala2 comey nyer kamoo..
Tp bila smpi sa2 part nie..ha..amik ko..
Leh muntah balik apa yang makan td sbb GANAS n little bit of kejam kot..
Tp sy suka tgk..sbb cartoon nye comel smpi rse abaikan aje ganas2 tue..

TAPI...KANAK-KANAK SAMA SEKALI DILARANG MENONTON CARTOON INI..
Sebabnya ganas cartoon ni..mmg xsesuai utk kanak-kanak menontonnya..so..kpda ibu bapa, kakak n abang yang prihatin..sila perhatikan mereka ok..untuk kebaikan mereka juga..saya letakkan kat blog saya ni satu video cartoon nie..





video




Puas x anda menontonnya????nak tgk lagi satu..tgk kat bawah plak..



video



So..amacam..best x??haha..by d way, len orang len pendapat..len orang len citarasa.. =) ..kalau nak tonton lagi g jer kat www.youtobe.com..then tulis "happy tree friend" ..happy la sgt..haha..


Pesanan dari penaja: comel tp pnuh dgn muslihat.. ;)

3 comments:

  1. happy tree friends but hardcore kot
    besh2 :)

    ReplyDelete
  2. ouchhhh! terasa kesakitan tersebut..hukhuk :'(

    ReplyDelete
  3. akmalhilmi: haha..btul2..but sy still can enjoy d cartoon ats alsn dyorg comel..

    cik natrah:mmg kejam skit cartoon nie..huhu

    ReplyDelete