welcome n feel free to go into my world....weeee..

u have just entered my world..enjoy it..n feel appy to read it.. =)

Monday, February 21, 2011

siapa punye angkara nie???

Assalamulaikum sume..ok ke sume??hope ok la yer..
ok..straight to the point la ok..aku memang sangat tak puas ati la dari sem lepas sampi la ke hari ini..beberapa jam yang lalu selepas aku jumpa lagi benda yang tak sepatutnya aku jumpa..korang mesti teruja nak tau apa benda yang aku jumpa kan..relax..bagi aku cite slow-slow ok..citenye start sem lepas..dalam pukul 5 petang, aku siap-siap nak pegi mandi petang..dengan jalan yang lemah gemalai nya aku pun masuk la shower yang 1st sekali..then..aku pun memulakan la adegan mandi..dalam best-best mandi, tiba-tiba aku nampak kat pintu ada serpihan-serpihan..eee..OMG..geli ok.. TAHI HIDUNG..bongok betul..sape punya angkara ni ha..pengotor nak mampus kot..hilang selera mandi aku ok..tak pe..besok jangan mandi kat situ..mandi shower len..alih-alih kat second toilet pun ada gak..aish..memang tak ada keje len la orang nie kan..hobi dia korek taik hidung pas tu letak kat pintu sebagai bahan tontonan umum..tiba-tiba pada hari ini setelah sekian lama aku mandi kat shower yang agak hujung gak, dalam pada aku mandi tengok kat dinding..ada lagi hasil karya budak nie..wei..sape punya angkara ni ha?????



Ihsan dari Pak cik Google (Chuck Bass tiada kene mengena dalam cerita aku ni sma ada secara langsung atau tak langsung)

Pesanan dari penaja: Cari ar hobi lain dari buat hasil karya seni tahi hidung kat toilet

8 comments:

  1. tau xper..nak tengok??meh turun kat shower aras dua.. =D

    ReplyDelete
  2. tensen studi r tuh!!! nk wt art tyme2 mandi gk...
    2 namanye dpt ilham kene wt on da spot!


    chuck bass.... oh no! dlm cite macho gler...

    ReplyDelete
  3. eeeeeeeeeeeeeeeeeee...hihi...cam xda tmpt len kan nk buang...

    ReplyDelete
  4. tah2 ko yg letak situ ko yg lupe kan?? grrr.^_^

    ReplyDelete
  5. kalau tahi hidung tu kepunyaan chuck bass, I tak kesah. mesti handsome cam tuan dia. mwehehe.
    tp babe, I rindu la tahi2 tersebut :p

    ReplyDelete
  6. salam


    erk....apalah diaorang ni, mcm tak berakai lak.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum...


    saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

    anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete